Saturday, 29 March 2014

giii





bru balek breakfast ^_^ kat Tanjung Balau 


Praktikal OoO~~~~ ohoii

Assalamualaikum ^_^
dah lama x update blog ni ...
sekarang aku dah 20 tahun rasa last update mase tu umur 18 baru masuk politeknik.
dah 2 tahun x update rupanya >.<
hmmm meh sini nak cita , 
sekarang ni aku dah sem 4 dan sedang menjalani latihan industri di 
Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA)

sebenarnya dah 4 bulan aku kat sini then sekarang lagi 3 minggu je nak abis
honestly banyak aku blaja dekat sini ^_^
nak tinggalkan tempat ni mmg sedihlahh sebab keadaan pejabat kat sini sangat lah seronok , 
tension kat poli jauh beza dgn ension kat sini , tension kat sini relekk lagi lah kan.