Monday, 24 September 2012

wohhhh!!!!!!!!!!!!!! kajian penyelidikan ^_^ water colour

warterrrr kalerrrrr  ^_^

hophoho jom selidikk mana okeyy    untuk keja aq// hikhokkk 

                                                     hah benda alahh ni penting ^_^

                                                              nk buat no ^_^
                                                       ce tengokk...lawanyaa =,=
                                                              
                                                      

                                                           
                                                        cantekkkk O,O


 so , apa perlu buat untuk dapatkan lukisan yg cantekk adalahhhh kena lahhh rajen... dan sentiasa berusaha ^_^

owhhhh my wokerssss~

haiii ...
hurmmm sekarang dalam kelas application computer.. hiiii mls la nak membz kan body kat depan tu..
sekarang tngah dukk nk pikir untuk water kaler esokk.. esokk da nak submit tapi apa  pon x buat.. huhhhh
 ingat nak pakai gamba ni untuk assigment grafik water kaler esokkk
taraaaaa!!! ni dia... heheheheh mcm lawa tu yg nakkk ... hehhehe
ekceli .. aq suka apa2 ja jenis tumah tradisional. .. nak2 umah melayun melaka, sbb bnyakkk keunikkan nya... dannn agakk susahh jugakkk nak melukis nya tu.. hihihi sbb bnyakk bnda kena teliti..alahhh tapiii okehhh ja ^_^

Friday, 7 September 2012

the owsome classs

ketua kelas n penolong dsb1b.. hiihihih












hiiiiiiiii










kononnnn suwittttt.... heheh




pintu studio...cakkkkk bahhhhhh~~~


 k bye... muaahhhhhhh <3