Friday, 24 August 2012

My atotottt ^_^

uhuhuiiii... dahhh lama x berbelog... ..
^_^ ... lupa password  ekcelli.. hehehhe.....
hurmmm aritu aq masukk form6 kjap x lama lpas tu aq dapat sambung blaja kat politeknik merlimau melaka , x bnyakkk pk dahh kos pon diploma seni bina, mmg cita2 dri kecikkk nak jadi arkitekkk, insyALLAH lahh =).
hurmm agakk sedeyy nak tinggal kan kawan baik  , hurmmm yg atas ni dia la... kawan aq dari kecikkk,,,azura binti sulaiman =) slalu gaduhh tpi baikk semula =P, hehehh sbb tu jugakkk kiterang jadi kawan baik, dia bnyakkk bg support kat aq... . dari dulu smpai sekarang aq x jumpa lagi kawan mcm dia.. walaupun aq da mula berkawan gan org lain mmg x sama kawan dengan dia ^_^....

time aq lupa bawak duit gi sekolahhh dia slalu jadi bank aq.. hehehe mcm tu jugakk dia.. bnyakkk kenangan kami masa kecikk smpaii besar.. siyes aq gan dia dahh mcm adek bradikkk....
sumpahhh aq tngahhh nangis taip ni ,, huhuh =,) (nangis dlm senyum)
harappp  dia berjaya dalam hiduppp ... all the best COMEL (nama gelaran dia) hhihihih....